DAN-BOARD

Tilbehør

Til den daglige håndtering af DAN-Board køreplader og glatte plader, kan det være vigtigt at have det rigtige tilbehør. Hvorfor vi tilbyder forskellige hjælpemidler i form af vores tilbehør til sammensætning, fæstning, optagning og transport.

Det er bl.a. vigtigt at have en krog til optagning af pladerne for at sikre ordentlige løft, for at forebygger mulige skader der kunne forekomme ved fejlagtig position under løftet.

Hos Danrec A/S tilbyder følgende tilbehør til vores plader.

– Plast Connector
– Handle Connector
– U-Connector
– Kroge
– Transport / opbevaringsstativ

Nedenfor finder du mere om tilbehør til vores DAN-Boards.

Dokumenter & filer

Plast Connector

U-Connector

Krog

Plast Connector

Vores plast connector består af 2 dele, en plastbund med et mellemstykke og 2 hævede bolttårne, der passer til hullerne i vores DAN-Boards, samt et topbeslag af stål der fastgøres via 2 bolte.


Til DAN-boards med 30 mm huller.

Handle Connector

Vores Handle Connector i rustfrit stål er en praktisk løsning til at forbinde køreplader på jævne underlag. Med denne connector bliver processen med at forbinde pladerne meget lettere og mere effektiv.

En af de vigtigste fordele ved forbindelsesstykket er dets alsidighed. Den er designet til at passe til plader med en tykkelse fra 8 mm til 15 mm.

U-Connector

Systemet består af hjørnehuller og stærke stålstænger som gør at pladerne kan forbindes til hinanden, og på samme tid er forankret i jorden.​

– Mål: B: 95 mm L: 217 mm
– Tykkelse: Ø10 mm
– Materiale: Stål

Til DAN-boards med 40 mm huller.

Krog

Det kan være tæt på umuligt at tage køreplader op der er blevet kørt ned i sand/jord. En optagnings krog gør det lettere at få fat i et håndtag eller samlehul, så man kan trække pladen fri.


– ​Mål: B (håndtag): 116 mm L: 530 mm
​- Tykkelse: Ø10 mm
​- Materiale: Stål

DAN-BOARD

Transportboks

Få den længst mulige levetid ud af dine DAN-Board plastplader med et transport-/opbevaringsreol af galvaniseret stål.


Stativerne har sidesikring, som gør det mere sikkert at transportere og opbevare dine plader. Reolen har lastbilskinner i bunden for nem håndtering og kan stables.


– Stort stativmål: L: 300 cm B: 120 cm
– Mellem stativmål: L: 240 cm B: 120 cm
– Lille stativmål: L: 200 cm B: 100 cm
– Materiale: Galvaniseret stål

Send en besked

Tag Kontakt

Vi svarer på din besked hurtigst muligt.