Danrec A/S blev grundlagt i 1992, hvor virksomheden arbejdede med behandling af plastaffald. Den produktion blev lukket i begyndelsen af 00’erne, hvorefter vi begyndte en lille produktion af glatte plastplader produceret af 100% genbrugsplast.

Ved introduktionen af kørerpladen i midt 10’erne begyndte udviklingen af DANREC at tage fart, og i dag vi er blandt de førende producenter af kørerplader i Europa.

Miljøet og omgivelserne har altid betydet meget for os, og derfor anvender vi kun genbrugsplast i produktionen. Vi arbejder hver dag på at reducere vores affaldsmængder og inden længe har vi vores egen solcellepark på over 16.000 m2 ved vores fabrik i Karup.

DANREC A/S er et datterselskab af DAW Deutsche Abfallwirtschafts Gesellschaft og tilhører den tyske ARAN Group, der ejer andele i en række europæiske miljø- og teknologivirksomheder.

EKSPERTISE

Vi har mange års erfaring med anvendelsen af genbrugsplast i en industriproduktion

MILJØ

Vi har konstant fokus på at minimere miljøpåvirkningen under produktion

RUMMELIGHED

Vi har plads til personlige principper, forskellighed og meninger

Vores principper

Hos DANREC A/S skal der være plads til alle, og vi tror på, at den bedste måde at drive virksomhed på er at give vores ansatte en sund og sikker arbejdsplads med plads til personlige principper, forskellighed og meninger.