Vores historie

Hvem er DANREC

Danrec A/S blev grundlagt i 1992, og dengang var vi en pioner inden for behandling og forarbejdning af genbrugsmaterialer. Selv i dag, er vi førende på dette område, og er blandt de få virksomheder, der har udstyr og ekspertise til at behandle genanvendt plast og fremstilling af plastplader med en bred vifte af anvendelser.

Vi er et datterselskab af DAW Deutsche Abfallwirtschafts Gesellschaft og tilhører den tyske ARAN Group, der ejer andele i en række europæiske miljø- og teknologivirksomheder.

Vi producerer DAN-Board plastplader til mange forskellige formål. Derfor kan vores B2B kunder findes blandt andet inden for landbrug og staldinventar, have og anlægsgartner, byggefirmaer, emballering og konstruktion.

Fra vores placering i Karup, leverer vi plader til vores kunder i indland og udland, og garanterer en sikker og hurtig levering.​ ​

Image
Sådan gør vi

100 % Genbrugsplast

Vores mål er at overgå forventningerne ved at levere de bedst mulige produkter med miljøet for øje

24

Ansatte

3

Produktionslinjer

1

Fælles mål

DANSK PRODUKTION

Fabrikken

Fra vores fabrik i Danmark producerer og sælger vi store mængder af køreplader og almindelige glatte plastplader, fremstillet af 100% genanvendt LDPE. Brug af genbrugsplast har en enorm besparelse i Co2 sammenlignet med ny plast.

LDPE kan smeltes og genanvendes ved lave temperaturer, genbrugstemperaturen er så lav som 180°C, hvilket betyder, at den nødvendige energi til at fremstille vores produkter er meget lavere end andre alternative produkter.

Langvarig tradition med brug af genbrugsplast i vores produktion.

Vi accepterer kun 100 % genanvendt plastikgranulat fra vores materialeleverandører.

En besparelse på 2,1kg Co2 pr. 1 kg genbrugsplast brugt i stedet for ny plast.

30 års erfaring med rensning og produktion af genbrugsplast.

Image