Kundesupport

Her finder du svar på ofte stillede spørgsmål og videoer om vores produkter. Det er også her, du kan hente informations- og marketingmaterialer, som du frit kan bruge, når du sælger Dan-Boards til dine kunder. Hvis du har spørgsmål eller brug for særligt materiale, kan du altid kontakte din Key Account kontakt, der er klar til at hjælpe dig med dine spørgsmål og særlige ønsker.

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Det afhænger af underlaget. Hvis underlaget er fast og jævnt, kan de bære op til 20 ton. Er underlaget blødere, da noget mindre.

Vores plastplader er at alternativ og et supplement til jernplader. Plastplader følger underlaget, og de vil derfor ikke kunne benyttes over f.eks. huller og skarpe sten.

Alle vores plader (Classic, Extreme og Smooth) produceres på fabrikken i Karup i Danmark. Alt plast, der anvendes er 100% genbrugsplast, primært fra husholdninger i EU.

Så længe pladerne har et stabilt underlag og ikke bliver brugt forkert (som f.eks. at de bliver lagt på et ujævnt underlag med store skarpe sten), så kan de holde i mange år.

Du kan købe vores køreplader igennem forhandlere i hele Europa. Kontakt en af vores Key Account Managers, så henviser de dig til en forhandler nær dig. 

download materialer

VIDEOER FRA DANREC