DAN-Board Xtreme

DAN-Board Xtreme er en køreplade i ekstra kraftig struktur designet til udfordrende arbejdsmiljøer.

En sikker løsning til de hårdeste terræner
I DANREC sætter vi en ære i at levere pålidelige og sikre løsninger til industriel drift, byggepladser og udendørs arrangementer.

Derfor har vi udviklet kørepladen Xtreme, der er konstrueret til at klare de hårdeste terræner samtidig med, at pladerne sikrer den største sikkerhed og stabilitet for dine maskiner.

Vi prioriterer bæredygtighed, og DAN-Board Xtreme er ingen undtagelse. Disse måtter er fremstillet af 100 % genbrugsplast og reducerer miljøpåvirkningen samtidig med, at de opretholder exceptionelle standarder for ydeevne.

Xtreme kørepladen har en ru overfladestruktur, der forbedrer grebet og skridsikkerheden betydeligt. Denne funktion sikrer, at dine maskiner forbliver på plads, selv under ugunstige forhold, hvilket reducerer risikoen for ulykker og skader.

Xtreme kørepladen er velegnet til mange formål
DAN-Board køreplader er nemme at håndtere og er derfor velegnede til en lang række anvendelser og  formål, herunder på byggepladser, olie- og gasaktiviteter, udendørs koncerter, festivaler og vedligeholdelsesprojekter.

Måtterne kan bearbejdes med de sædvanlige mekaniske og termiske processer, de kan: skæres, saves, bores, høvles, fræses, skrues, varmeformes og svejses.

Vi tilbyder DAN-Board Xtreme i følgende standarder:

  • Længde: 2.000, 2.400 og 3.000 mm
  • Bredde: 1.000 og 1.200 mm
  • Tykkelse: 18 og 22 mm
  • Farve: Sort

 

Alle plader leveres med mulighed for håndtag & huller. Der er desuden mulighed for at få dit logo på pladen.

Kontakt os for tilbud.