Hej Henrik,

Jeg hedder Jes og er Senior Key Account Sælger hos Danrec. Du får her som aftalt information om vores køreplader.

Jeg håber, det giver dig lyst til at se eksempler på vores mest populære køreplader og samtidig få en snak om, hvorvidt det giver mening for Blaabjerg Leg at tilbyde jeres kunder køreplader produceret i 100% genbrugsplast.

Jeg foreslår i så fald, at jeg kigger et smut forbi. Ring eller skriv til mig, hvis du har spørgsmål – eller book et møde her:

HVAD KAN DANREC TILBYDE BLAABJERG LEG?

I DANREC producerer vi køreplader af 100% LDPE genbrugsplast. Pladerne har stor holdbarhed, er skridsikre og kan fås i mange størrelser, varianter og med forskelligt tilbehør.  

100% genbrugsplast

DAN-boards er produceret af 100% genbrugsplast og har et væsentligt mindre CO2-fodaftryk end nye plastplader

stor holdbarhed

DAN-Boards er modstandsdygtige over for mekaniske belastninger, vand, kemikalier og bioorganiske væsker

MANGE MULIGHEDER

DAN-Boards fås i mange forskellige størrelser og farver, og vi har altid et stort antal plader på lager til omgående levering

DAN-Board CLASSIC ⟶

DAN-Board CLASSIC er en robust køreplade fremstillet af 100% LDPE genbrugsplast. Pladen bruges i mange brancher f.eks. som midlertidig kørebane, til afdækning af gangarealer og som parkeringsarealer på blødt underlag. CLASSIC kan holde til høje belastninger, er resistent overfor kemikalier, har en høj slidstyrke og en lang levetid.

DAN-Board Xtreme ⟶

DAN-Board Xtreme er konstrueret til at klare de hårdeste terræner samtidig med, at pladerne sikrer den største sikkerhed og stabilitet. Xtreme er fremstillet af 100 % genbrugsplast og har en ru overfladestruktur, der forbedrer grebet og skridsikkerheden betydeligt. 

Danrec A/S er blandt de førende producenter af kørerplader i Europa. Vores fabrik er placeret i Danmark, og vi har mere end 30 års erfaring med anvendelsen af genbrugsplast i en industriproduktion.

Så kære Henrik,
må jeg kigge et smut forbi?

Jeg håber, at denne intro har givet dig lyst til at se eksempler på Danrecs køreplader og høre lidt mere om vores tilbehør, kundeservices og priser. Kontakt mig per mail, telefon eller via formularen for aftale. 

De bedste hilsener,
Jes Eifler

VIL DU HØRE MERE OM DANBOARDS?

DANREC A/S – VANDVÆRKSVEJ 5 – 7470 KARUP J – DENMARK – CVR DK 16171700 – DANREC.DE

Dan-Boards Classic

Dan-Board Classic findes i mange størrelser og varianter. Alle plader leveres med mulighed for håndtag & huller, og du kan få dit eget logo på pladen. Vi sælger også forskellige samlere og transportbokse til vores kørerplader, så pladerne kan forbindes med hinanden og transporteres let.

Dan-Boards Xtreme

DAN-Board Xtreme er en køreplade i ekstra kraftig struktur designet til udfordrende arbejdsmiljøer. Xtreme kørepladen har en ru overfladestruktur, der forbedrer grebet og skridsikkerheden betydeligt. Denne funktion sikrer, at maskiner forbliver på plads, selv under ugunstige forhold, hvilket reducerer risikoen for ulykker og skader.